debatt and politikk11 des 2013 05:20 pm

Den planlagte nedleggelsen av Jordal fritidsklubb har ført til en spontan, ukoordinert offensiv fra Gatas Parlament og venner. Fullstendig uten å diskutere saken har det kommi innlegg mot saken. Her er en foreløpig samla oversikt:
ungdommer ved Jordal fritidsklubbÅ rane barn gir barneran av Don Martin i Aftenposten den 11.12.13. Som en bonus bidrar han også til å strekke riksmålsnormen i riktig retning ved å sette ordene «fuck off» på trykk hos tanta.

Hvorfor det er en dårlig ide å legge ned Jordal fritidsklubb (og alle andre fritidsklubber) av Erik Kruse. Erik er Gatas Parlaments t-skjortemann og roadie fra way back when. Dessuten mannen bak slagordet «kidsa har alltid rett», tror vi.

Ex-rapper og tidligere gateparlamentarist Aslak burde være kjent for de ivrigste følgere av Gatas Parlament. Han stiller seg spørsmålet om oslos ledelse er Ond eller Dum i Blabladet.

Sist kam du browse deg fram til artikkelen Kidsa har alltid rett av Elling i fritidsklubb-bladet Ungdom&Fritid. Linken er til hele bladet i pdf.

Så hva kan du gjøre? Du kan dele innlegget, og oppfordre alle kompisene dine til å skrive under på
nei til nedlegging av Jordal fritidsklubb.

Andre ting av Elling Fragatas

Related posts:

Elling på lista til Oslo SV
Rød Ungdom fyller rundt tall! Vi feirer!
Ship to Gaza benefit

One Response to “Skriv under mot nedleggelse av Jordal fritidsklubb!”

  1. on 11 des 2013 at 19:55 Sven

    Dårlig mot ungdommen å legge ned, og dårlig økonomi for samfunnet å drite i ungdommen

Feed on comments to this Post

Leave a Reply