debatt and politikk11 des 2013 05:20 pm

Den planlagte nedleggelsen av Jordal fritidsklubb har ført til en spontan, ukoordinert offensiv fra Gatas Parlament og venner. Fullstendig uten å diskutere saken har det kommi innlegg mot saken. Her er en foreløpig samla oversikt:
ungdommer ved Jordal fritidsklubbÅ rane barn gir barneran av Don Martin i Aftenposten den 11.12.13. Som en bonus bidrar han også til å strekke riksmålsnormen i riktig retning ved å sette ordene «fuck off» på trykk hos tanta.

Hvorfor det er en dårlig ide å legge ned Jordal fritidsklubb (og alle andre fritidsklubber) av Erik Kruse. Erik er Gatas Parlaments t-skjortemann og roadie fra way back when. Dessuten mannen bak slagordet «kidsa har alltid rett», tror vi.

Ex-rapper og tidligere gateparlamentarist Aslak burde være kjent for de ivrigste følgere av Gatas Parlament. Han stiller seg spørsmålet om oslos ledelse er Ond eller Dum i Blabladet.

Sist kam du browse deg fram til artikkelen Kidsa har alltid rett av Elling i fritidsklubb-bladet Ungdom&Fritid. Linken er til hele bladet i pdf.

Så hva kan du gjøre? Du kan dele innlegget, og oppfordre alle kompisene dine til å skrive under på
nei til nedlegging av Jordal fritidsklubb.

Andre ting av Elling Fragatas

Related posts:

Høyreekstrem terror
Elling i DN: Ikke hold kjeft!
Ship to Gaza benefit

One Response to “Skriv under mot nedleggelse av Jordal fritidsklubb!”

  1. on 11 des 2013 at 19:55 Sven

    Dårlig mot ungdommen å legge ned, og dårlig økonomi for samfunnet å drite i ungdommen

Feed on comments to this Post

Leave a Reply