Musikkvideo20 feb 2007 11:41 am

Det sier seg jo sjøl at jeg må legge ut videoene jeg er med på her, selv om det er gammelt nytt stort sett. Men jeg begynner i alle fall på starten, med en av de beste. Laget av min venn Romain Gavras fra franske Kourtrajme Productions under to hektiske sommeruker i Oslo. Jævlig mye kule folk er med i den videoen her, men de er jo ikke til å kjenne igjen.

Romain ville at vi skulle lage video til «Repaint the Picture» fra Al Dente. Jeg ville at vi skulle lage til den nye låta «Deliver the word» (og ikke «world» som folk tror). Så etter masse debatt sa Romain at vi fikk lage til begge. And so it was.

Etter at vi hadde spilt inn terrorist-scenene på Romsås ble vi stoppa av politiet, og bilen til Roc Rob ble gjennomsøkt og til slutt avskilta. Vi klarte på et eller annet vis å skjule at bilen var full av finlandshetter og alt mulig annet mistenkelig, og ble i utgangspunktet bare stoppa fordi vi var fire menn i en bil på kvelden i Groruddalen. At Romain av en eller annen grunn hadde et bilde av Twin Towers i passet sitt la politimennene heldigvis heller ikke merke til.

Etter at videoen kom ut ble den bannlyst fra kanaler sendt fra England, der i blandt ZTV, for å vise «Disgraceful Political Behaviour». I intervju med P3 ble det forklart at vi ikke kunne brenne amerikanske flagg og skjende Mikke Mus i en krigstid, mens England var alliert med USA. Det var jo nettopp poenget. Etter endel om og men gikk de med på å vise videoen etter klokka ni på kvelden. Barne-TV på NRK, derimot, syntes ikke det var noe problematisk å spille den.

Andre ting av Don Martin

Related posts:

Gatas Parlament - Spis de rike (video)
Gatas Parlament TV pilot
Jester & Don Martin - Bombay Taxi med Mumbai Magesjau

3 Responses to “Repaint the picture/Deliver the word”

 1. on 21 feb 2007 at 9:33 Notorious R.

  Haha, yeah! Genial video. Var du med på Jester-releasen i Trondheim i 2003? Husker den ble vist der 🙂

  (Forresten: holla om det er ønskelig med besøk av 173 centimeter trøndersk rapterrorist på GoodShit på mandag!:D)

 2. on 28 feb 2007 at 13:48 Anonymous

  kanskje verdens kuleste video

 3. on 02 aug 2007 at 7:02 siw

  Dette er saker ja…

Trackback this Post | Feed on comments to this Post

Leave a Reply