Nyheter28 des 2010 08:34 am

Hvis du ikke bor under en stein i skogen, så har du fått med deg at Gatas Parlament skal være med i årets Melodi Grand Prix. Jepp. Jada, vi veit det. Men likkavæl. Det blir jævlig moro.

Og, for å gjøre det så bra som mulig, det vil si vinne med stil, har vi bestemt oss for å alliere oss med de beste. Og da mener jeg ikke de «beste». Da mener jeg de aller, aller, aller beste jævla musikantene dette landet noensinne har frambragt. Jeg har tidligere presentert mannen på trekkspill, nå er det på tide å fortelle hvem som spiller bass på «Jobbe litt mindre og tjene litt mer»:

Han er bassistenes bassister, høye folks høye mann og en av den nordlige halvkules mest fingernemme personer de siste 150 år. Han spiller fletta av Willie Nelson og skjegget av begge kara i ZZ Top. Han opererer kontrabassen som Messi behandler ballen og som Mads Gilbert opererer droneskadde palestinere. Han er rett og slett en magiker.

Og hvis du ikke tror meg kan du jo spørre noen av de andre folka han har spilt med. For eksempel Lillebjørn Nilsen, Javed Kurd, Hilde Loise Asbjørnsen eller Geirr Lystrup (1337!). Altså, jeg mener, han spiller i bandet New Jordal Swingers. Hva mer kan du spørre om da, egentlig? Ole Marius er vår, og altså folkets, helt.

Funfact1: Ole Marius Melhuus spiller i jazz-trioen som spiller vignetten på 20 spørsmål med Borge i midten.
Funfact2: Det hender han vikarierer i Hovedøen Social Club. Og han spilte bass på Which Witch.
Funfact3: Ole Marius Melhuus er onkelen til DJ Blam fra WOF-crew, som scratcher bedre enn de fleste og mødrene dems.

Andre ting av Aslak

Related posts:

Smuglesning gatelangs med Gatas Parlament
et helt ufravikelig krav
"En gang Romsåsgutt Alltid Romsåsgutt" album i 2013

One Response to “Ole Marius Melhuus, folkets helt”

  1. on 11 jan 2011 at 11:27 Karin

    Og dessuten er Ole Marius fast bassist i det veldig populære radioprogrammet 20 Spørsmål i NRK P1! 🙂

Feed on comments to this Post

Leave a Reply