gatas parlament23 jun 2014 11:04 am

Gatas Parlament har vært inspirert av atleter som snur på alle steiner for å bli best mulig. Doping er forbudt blandt sportsfolk, men det synes ikke å ha de samme ulempene i kulturlivet og blandt artister. Faktisk er det mange suksessrike artister som har inntak av illegale rusmidler som en sentral del av sitt image. Gatas Parlament på sin side er heftet med en hang til politisk korrekthet, og har derfor ingen stor sans for narkotika. Men likevel: Ikke en stein skal være usnudd! Vi har deltatt i ydmykende gameshows på kjøkken og franske fort, vi har forsøkt oss i glamorøse musikk-konkurranser på TV, og offentlig drittslengekonkurranser på rim. Vi gjør nesten hva som helst når det kommer til stykket! Denne gangen har vi bestemt oss for å prøve blod-doping.
Bloddoping fungerer slik; du tapper ut en stor del oksygenrikt blod av kroppen, og trener som vanlig med mindre blod. Kroppen blir nødt til å bygge opp igjen blodreservene, og etter en stund vil kroppen være oppe på vanlig nivå av oksygenrikt blod i årene.
Deretter tapper du det gamle blodet tilbake inn i kroppen, og du vil ha adskillig mer oksygenrikt blod enn vanlig. Atleter bruker dette trikset til å bli bedre enn konkurrentene. Men det er forbudt i sporten. Men ikke i kulturlivet.
Elling Fragatas og Jester har tappet Don Martin midlertidig over i Nilsenbanden, og jobber på for å bygge opp igjen oksygennivået til vanlig nivå. Derfor har vi begynnt å gjøre nye låter på konserter fra vår kommende plate «Hold det realt».

20140623-115227-42747404.jpgBildet er fra Nilsenbandens fest på Rockefeller.

Andre ting av Elling Fragatas

Related posts:

Gammalt Gatas-klipp fra TV
Aslak går ut av Gatas Parlament
20 år sida norsk rap og folkets Nei!

3 Responses to “Lyrisk bloddoping”

 1. on 20 aug 2014 at 7:01 Andreas

  Betyr dette at det kommer ny plate?

  *håper håper håper håper*

 2. on 18 sep 2014 at 18:45 Elling Fragatas

  Det kommer ny plate.

 3. on 02 jan 2015 at 8:39 Andreas

  men når kommer den?

Feed on comments to this Post

Leave a Reply