Nyheter05 feb 2011 06:11 pm

I dag er vi altså tilbake i Sirkus Grand Prix, og Per Sundnes har funnet på helt nye (hiphop) regler. Vi skal battle mot rockabillybandet Lucky Lips. En showdown mellom rap og rockabilly. Eller 1980-2011 mot 1950-tallet. Henry Ford vs Barack Obama. Eller hva nå det skal bety.


Hvis vi vinner Siste Sjansen i dag spiser jeg hatten min. Hatten det er snakk om er en svart polsk-amerikansk Goorin fedora kjøpt i Toronto, og den er min favoritt for øyeblikket. Oppskrifter, forslag og stemmer mottas med takk.

Viktig: Det går bare an å stemme på oss mens vi og bandet vi duellerer mot spiller. Stemmer før eller etter gjelds ikke! Så det gjelder å følge med. Send 5 til 26600 for å stemme på oss. Man kan naturligvis stemme så mange ganger man vil!

Okei – hvem av de her vil du skal vinne?


Sånn funker duellen etter de nye reglene Per Sundnes fant på på nachspiel.

Andre ting av Don Martin

Related posts:

Få en bok av Jon Michelet
Gatas Parlament inn i TP
Det nye albumet kommer 24. juni

2 Responses to “Hvis vi vinner skal jeg spise hatten min”

  1. on 05 feb 2011 at 20:42 Anonym

    Dere skulle så syykt vunnet! dere var jo bedre de andre folka!

    Synd at dere ikke vant da. Vedder på at folk tenkte at dere var så flinke at alle andre stemte, så da trengte ikke de.. Det tenke jeg 😛

  2. on 06 feb 2011 at 12:16 :)

    Herregud, dere skulle vunni over de folka, rap er jo myee kulere enn rock fra 50-tallet. Jeg stemte endel på dere i hvertfall:)

Feed on comments to this Post

Leave a Reply