Gatas Parlament Rotating Header Image

Hør hele «Jobbe litt mindre og tjene litt mer» EP

Gatas Parlament er stolte over å presentere vår flunkende nye EP Jobbe litt mindre og tjene litt mer. Den består av tre låter fra vårt kommende tredelte album (les mer om det her) + en remix.

Hør gratis her.

Kjøp plata av oss via Musicnodes eller i iTunes her eller hos Platekompaniet her. Du kan også høre den i Wimp. Vi venter på Spotify. Hør den gratis her under.

Vi stiller med tittelsporet i Melodi Grand Prix denne lørdagen og vi trenger deg for å kunne komme videre! Se showet på NRK mellom kl 19.55 og 21.15 og stem på oss på SMS.

Andre ting av Don Martin

Related posts:

13 Comments

 1. avatar H- sier:

  Ække sikker på om jeg digga låtene, men gleder meg uansett til å se dere på tv i mårra:)

 2. Stå på gutter! Lykke til.

 3. avatar Anja K. sier:

  Åh, det gleder meg virkelig stort at dere har gjort plass til en frasering i MGP-låta. SteMGP!

 4. avatar Tormod Bakkeplass sier:

  haha bra gutta

 5. avatar Tormod Bakkeplass sier:

  eg er foresten frå Ål og eg synest «rasist påÅl stasjon» er genial

 6. avatar Marthe sier:

  herregud det va fin blogg dokker har, sånn da har æg vorre innpå sia dokkers!! <3<3<3<3<3det va dokker som skreiv på derre arket<3<3: D

 7. avatar dICK sier:

  Sorry gutter… som vanlig har dere ikke støtte i folket…

 8. avatar Brage sier:

  Tre kule tracks, men den remixen var faen meg helt jævlig! 🙂

 9. avatar Ben sier:

  Det er så sykt lættis hvordan dere fikk terningkast 1 i dagbladet fordi han ikke følte den var rytmisk nok, eller hva det var. Noen har aldri hørt annet enn pop før, tror jeg.

  Go gatas! 😀

 10. avatar H- sier:

  Synes ikke låten var den beste dere har hatt, men synes da dere fortjene å gå videre;P Jeg brukte 5 spenninger på dere:) Stå på!

 11. avatar Leif I.Bilstad sier:

  Enig med overgående poster her, tror rett og slett at rap ikke passer i mgp, for har noen – noensinne nådd opp i mgp med rap/hip hop? det passer liksom ikke, det dem vil ha er meningsløst kliss om kjærlighet og vås.

 12. avatar Kim sier:

  Vårkåt Isabell fenget meg fra første lytt. Jeg gleder meg sinnsykt til skivene kommer ut i helhet. Imellomtia er jeg nesten daglig inne på sia her for å høre på de sangene her. Naboklager har jeg ikke hørt høyt nok på anlegget til å mene for mye om, men headsettet var ihverfall imponert.