Nyheter14 jun 2011 11:18 am


Vi teller ned til Dette forandrer alt slippes 24. juni – og åpner derfor en ny luke i vår junikalender hver dag fram til fredag den 24.

Tidligere i år la vi ut mine reisedagbøker fra New York (se lenger nede), hvor vi blant annet spilte inn låter med Immortal Technique og Craig G. Vi lovte å legge ut hele intervjuet vi gjorde med snakkesalige Immortal Technique, mens vi var i studio i Harlem for å spille inn låta Boikott Israel. Bak dagens luke skjuler en uklipt versjon av Immortal Technique som snakker om Israel/Palestina, demokrati i midtøsten (dette ble tatt opp i september i fjor!) og flere ting han har på hjertet.


Etter at vi var ferdige med å spille inn låta tok vi taxi lenger inn i Harlem for å spise middag ute, men etterhvert måtte Immortal Technique gå hjem for å spise med familien sin.

Her er de to reisedagbøkene fra New York (i omvendt rekkefølge). De ble spilt inn før Aslak meldte seg ut av bandet, mens vi altså skulle slippe et album hver. De fleste låtene tiltenkt min del, som skulle hete «Mann for min hatt», blir å finne på «Dette forandrer alt» som kommer 24. juni.

Følg Immortal Technique på Twitter.

Andre ting av Don Martin

Related posts:

Svenhammeds journaler
noe vi alle kan stille oss bak
Raggabalder i Rødt Hvitt og blått

Feed on comments to this Post

Leave a Reply