Nyheter15 des 2010 11:12 am

Den 14. januar slipper EMI Gatas Parlament EPen «Jobbe litt mindre og tjene litt mer» med en låt fra hvert prosjekt, som en forsmak på det kommende triologialbumet. Don Martin, Aslak og Elling slipper smakebiten dagen før de selv står på scenen i MGP’s første delfinale.

Den 14. januar slipper EMI Gatas Parlament EPen «Jobbe litt mindre og tjene litt mer» med en låt fra hvert prosjekt, som en forsmak på det kommende triologialbumet. Don Martin, Aslak og Elling slipper smakebiten dagen før de selv står på scenen i MGP’s første delfinale.

– Vi har lekt med ideén lenge. I stedet for å bli enige om retningen på et felles album, ville vi gå så langt i hver vår retning som mulig, og så til slutt slå det sammen til én utgivelse, forklarer Martin selv.
– En av våre styrker som band har alltid vært at vi har diskutert hvor vi ville hen kreativt på alle måter. Det gjør at flere lure hoder kan legge sine beste og dummeste idéer på bordet til enhver tid. Men på en annen side så er det ikke alltid alle ideer er like lett å gjennomføre om man må overbevise noen andre enn seg selv. I alle fall ikke de gærneste, sier Elling – som i følge de to andre er den delen folk er minst forberedt på.

(Pressemelding fra EMI Norge, og oppslag på Kingsize)

Andre ting av Elling Fragatas

Related posts:

Elling og Martin leser hatbrev fra Gatasboka
Gateplata (endelig) ute i Spotify
Don Martins telefonsvarer

8 Responses to “Gatas Parlament lover kaos!”

 1. on 16 des 2010 at 10:48 H-

  *Glede seg*

 2. on 16 des 2010 at 18:08 Alex

  Bør helst komme på vinyl; ellers blir det kokkos og feilplassert DJ-bås på scenen på Ørlandet.

 3. on 16 des 2010 at 18:18 Hank GA Peace

  gleder meg, (selv om jeg ikke helt kan plassere meg selv under noen av gruppende dere setter opp kanskje hiphoppere om det skulle være no) men jeg har nå likt det meste andre av det dere har gitt ut så… det er jo gode sjanser

 4. on 17 des 2010 at 9:34 Leif I.Bilstad

  Gleder meg som en unge til den nye skiva kommer ut, så dere kan bare anse denne som forhåndsbestilt, ok? =) Har snakka litt med noen karer jeg henger med på nett, linux nerder som meg. Og de mener at jeg ikke hadde lov til å gå på biblioteket og låne (og rippe plata til mp3) kidsa har alltid rett. Jeg bestilte jo alt dere hadde og sjekka i den lokale platesjappa men ingen kunne skaffe meg denne herligheten. Så det var rett før jeg måtte ty til gledestårer da jeg fant skiva på biblioteket. Utrolig nok er boka deres også der!
  Vel, min oppfatning er nå at det som er på biblioteket er allemanns eie(ndom), og om jeg heller kopierer plata enn å gå og låne denne hver gang jeg vil høre denne er vel opp til meg, eller er jeg helt på villspor?
  Diskuterte dette med andre Linux ‘nerder’ og de sa at biblioteket tjente penger på å låne ut plata til meg. Så med andre ord, hver gang jeg ønsker å høre «Kidsa har alltid rett» så må jeg svinge innom biblioteket og låne cden?! Seriøst, jeg snakka jo med ei snill bibliotekar og sa at jeg rippa denne cd’en, og hun så ikke problemet. Det gjør ikke jeg heller.. Har dere noe å si om dette så vil jeg gjerne høre det!
  Det er ikke det at jeg ikke vil betale for låtene, men jeg får ikke tak i plata!!

  Dere er faen meg best!

 5. on 17 des 2010 at 9:40 Leif I.Bilstad

  Vel, er kanskje verdt å nevne at jeg kjøper/betaler ting jeg liker. Så det er flott at jeg har hatt biblioteket som en kilde til nye artister som jeg ikke hadde hørt om før. Har blingsa i ungdommen og kjøpt plater utfra cover og kommer hjem å setter denne i; total skivebom.

  Men nå har jo gatas valgt å legge ut sin musikk som mp3 til gratis nedlasting, og det mener jeg er med på å understreke at det er greit at jeg rippa cd’en fra biblioteket (for å få beste kvalitet). Men er av den oppfatninga at gatas ikke er så opphengt i det kapitalistiske, hvilket gleder meg.

  Lykke til med MGP, og kos dere! Hver dag er en gave full av nye muligheter 🙂

 6. on 17 des 2010 at 12:35 Ranveig

  Åååå jeg gleder meg!! Jippi endelig 🙂 Stor stas! Teller dager.

  Vil bare nevne at jeg synes den kan komme 11.jan og ikke 14. For da har jeg bursdag. Det hadde vært verdens feteste bursdagspresang.

  Dæven som jeg gleder meg 😀

 7. on 24 des 2010 at 10:02 Peri

  Gleeder meg stort! Dette blir et spennende prosjekt å skal skaffe CD’en så fort som mulig!!!

 8. on 02 jan 2011 at 20:41 Ove Sajeev

  Det her høres fett ut! Gleder meg.

Feed on comments to this Post

Leave a Reply